Konyhánk fontos és egyik leghasználatosabb pontja a mosogató. Érdemes tehát időt és némi pénzt rászánni, hogy felújítsuk, megfelelő állapotba hozzuk. Általános és praktikus megoldás a csere, hiszen különösen a házgyári panellakások eredeti konyhaszekrénye már jócskán benne van a korban.
Hétköznapi házgyári konyha
Új konyhaszekrény szintén panelban
Természetesen ezek a felújítások, cserék erősen pénztárcafüggőek. A megrendelő kívánsága szerint cserélhetjük csak a mosogatómedencét, de akár az egész pultot. Igény szerint felújíthatjuk akár az egész konyhát is. Persze legtöbbször a régi, zománcát hullató, itt-ott rozsdás medencét és a csaptelep környékén gyakran erősen korhadó munkapultot kell kicserélni.
Sajnos elég gyakori eset, hogy a szekrény megbontásakor kiderül, hogy a pultot tartó váz is enyészetnek indult és bizony a csaptelep is az utolsókat rúgja.
Panel mosogatótálca
Egész pultot befedő mosogatótálca
Körmedencés mosogató
Előzetes egyeztetés és a helyszínen történő felmérés után segítünk a szükséges anyagok és alkatrészek kiválasztásában, beszerzésében. Hiszen bőséges választék áll rendelkezésre mint a munkapultok, mint a mosogatómedencék, illetve a csaptelepek terén.
Igaz, ezek árai is széles határok között változnak. Például munkapultot már 3000 Ft/m-től, mosogatómedencét pedig 8000 Ft-tól lehet kapni, az akciós árukat nem számolva.