Bútor összeszerelés
Bútor összeszerelés
Ha Ön elemes, vagy lapraszerelt bútort vásárolt, és nincs ideje, módja összeszerelni, beépíteni, vagy csak egyszerűen másfajta készségekkel áldotta meg a sors, és nem kenyere a barkácsolás, akkor jó helyen jár.


Ha nincs ideje!
Ha nincs ki összeszerelje a bútort!
Ha nincs megfelelő szerszámozottsága!
Ha nem szereti a meglepetéseket!

elemes szekrénysor
Egy furnérlapból álló szekrény is lehet szép, csak megfelelő módon kell összeszerelni. Csak az a kérdés, hogyan lehet, a lapokból álló bútoralkatrészekből gyorsan, jó minőségű bútort összeszerelni? Sokszor a leírás nem elég, vagy éppen nem úgy működik, mint azt szeretnénk. Ilyenkor hasznos egy értő ember munkája, amely ugyan többlet költséget eredményez, de amely azután megtérül a megrendelőnek.
Vállaljuk lapra szerelten kapható bútorok, és mindenféle egyéb bútor összeszerelését, beépítését. Az összes hazai, és külföldi, kereskedelmi forgalomba lévő lapra szerelt-, és félkész-, bútorok szakszerű összeszerelését. Konyhabútor összeállítását,  felsőszekrények felrögzítését bármilyen felületre. Gardróbszekrények beszerelését, tolóajtók beállítását, esetleges áthelyezését. Telefonáljon  hogy mielőbb élvezhesse újonnan vásárolt bútorát!
Elemes , lapraszerelt szekrénysor
A mai modern bútorok összeszerelése egyre bonyolultabb dolog, egy gyakorlottabb barkácsolónak is el kell gondolkodnia, hogy az egyformának tűnő csavarok közül, vajon melyik hova való. Az otthoni bútorszerelés sokszor több napig is eltarthat, a szakember segítségével a szerelésre szánt időt lerövidíthetjük, sok idegeskedést és bosszúságot megspórolva. Egy rossz helyre rakott csavar, vagy hiányzó tipli, megkeseríti a munkát és a készbútor látványa, vagy a stabilitása szenved csorbát.
Lapra szerelt bútor összeszerelés és elemes bútor összeszerelés

Gardrób, gyerek- és hálószoba, szekrények szerelése

Irodabútorok, üzletberendezések, beépítése.

Lapraszerelt, vagy elemes bútorszerelés

Konyhabútor összeszerelés

Szekrény, szekrénysor összeállítás

Fürdőszoba bútor összeszerelés

Előszoba bútor összeszerelés

Irodabútor összeszerelés

Egyéb bútor étkező, gardróbszekrény

Ifjúsági, és gyermekbútor szerelés

Kiegészítő bútorok szerelése

Ön megveszi, mi összeszereljük.
Bútor összeszerelés
Kizárólag lakossági megrendelésre és csak Miskolc területén dolgozunk
Kizárólag Miskolcon, akár hétvégén is.  06-30-814-0458
butorrapid@gmail.com  
06  -  30  -  814  -  0458  butorrapid@gmail.com