PageRank ikon ingyen
Burkolás Miskolc
Szolgáltatásaink:
 • konyhák,fürdőszobák,wc-k csempézése,járólapozása
 • nappalik,folyosók,erkélyek,teraszok járólapozása,burkolása
 • kádak,mosdók,zuhanytálcák beépítése
 • lépcsők burkolása
 • lábazatok burkolása
 • kerítések,külső építmények burkolása
 • járdák,kocsibeállók,udvarok térkövezése

Burkolási minták:
csempézés,burkolás, járólapozás,Miskolcon
Kötésben
csempézés,burkolás, járólapozás,Miskolcon
Diagonál
csempézés,burkolás, járólapozás,Miskolcon
Halszálka
csempézés,burkolás, járólapozás,Miskolcon
Szőnyegminta
csempézés,burkolás, járólapozás,Miskolcon
Mozaik
Kopásállóság:

PEI I: Kopásnak legkevésbé kitett belső helyiségekben használható, ahol kevesen és puhatalpú cipőben járnak. Pl. fürdőszoba, gardrób.

PEI II: Kevésbé igénybe vett helyiségekben, ahol csekély kopásnak van kitéve a padló. Pl. háló-,dolgozó- vagy fürdőszoba.

PEI III: A lakás egyéb,de nem nagy forgalmú helyiségeibe ajánlott lapok. De kerülendő a helyiség kültéri kapcsolata, mert a sár, homok és egyéb szemcsés szennyeződések koptató hatásait nem viselik jól.

PEI IV: A lakás bármely forgalmas közös helyiségébe megfelelnek az ilyen kopásállóságú padlólapok, amelyek ellenállóak a külső térből behozott szennyeződések koptató hatásával szemben is.

PEI V: Kimondottan nagy forgalmú helyiségek, nagy kopásállóságú burkolóanyaga. Pl. lépcsők, műhelyek, irodák.
Munkafelmérésnél, és munka közben is, minden igényt kielégítő tanácsadással segítjük Önt, a munkamenet helyes és egyszerűbb lebonyolítása érdekében.Segítséget nyújtunk önnek a legmegfelelőbb segédanygok, és burkolatok kiválasztásában, hogy azok mindenben megfeleljenek az elvárásainak.Segítünk a hangulatos és harmonikus otthon kialakításában, ahonnan jó elindulni ,és ahová jó hazatérni.
Ha szükséges vállaljuk a burkolatok és a segédanyagok beszerzését, illetve házhoz szállítását is.
A burkoláshoz szükséges anyag mennyiségének meghatározásához szükség van egy valós felmérésre.
Mindenképpen hagyjunk 8-10% tartalékot a vágási, törési veszteségek fedezésére, abban az esetben, ha hagyományos hálós lerakással szeretné a lapokat lefektetni.
Amennyiben a burkolás diagonálban lesz készítve, a vágási hulladék akár a 15% feletti mennyiséget is meghaladhatja.
Egyszerre vásároljuk meg a teljes mennyiséget, mert akkor biztosak lehetünk abban, hogy ugyanabból a gyártási sorozatból kapjuk az anyagot, így elkerülhetjük a színbeli külömbségeket, és méretben is egyforma lesz.
A csempe és padlólap helyes kiválasztását sok tényező befolyásolja. Ezek közé tartozik a színigényünk, a helység mérete, a helység funkciója, az építmény anyaga, a felület jövőbeli terhelési igénye, a külső behatások mértéke és milyensége. Mindezeket az adatokat alaposan, és pontosan végig kell gondolnunk, mielőtt lapot választunk.
A megfelelő minőségű ragasztóanyag használatával is sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat.
A ragasztás különösen fontos a padlók esetében.
Fagyálló lapokhoz fagyálló ragasztót használjunk, mert csak így lesz a burkolat ténylegesen fagyálló.
Padlófűtés esetén a ragasztónak és a fugázó anyagnak rugalmasnak (flexibilisnek) kell lennie.
Az új segédanyagok segítségével, már csempe vagy padló újraburkolását is el lehet végezni! Lehetőségünk van a meglévő burkolat bontása nélkül, annak tetejére burkolni. Ehhez egy “tapadóhíd”-nak nevezett folyékony alapozóra van szükségünk.
Rengeteg fajtájú segédanyag létezik, gyenge minőségű segédanyaggal csak gyenge minőségű munkát hozhatunk létre.
Számunkra nagyon fontos megrendelőink elégedettsége, és az, hogy bizalommal forduljanak hozzánk! Ennek érdekében nem vállalunk egyszerre párhuzamos munkákat, hanem mindig folyamatosan teszünk eleget a megrendelői igényeknek és egyszerre csak egy megbízást végzünk. Ez természetesen nem zárja ki, hogy akár személyesen, akár az egyéb elérhetőségek valamelyikén megkeressenek kérdéseikkel észrevételeikkel, illetve tanácsot adjunk, felmérjük az igényeket, segítsünk. Keressen minket bizalommal!
Fix árlistánk nincs, mivel az eltérő feltételek, igények, anyagok ezt nem is teszik lehetővé. A helyszíni alapos felmérés után tudunk árajánlatot tenni egy összegben.
Miskolci Lakásszervíz
Ha Önnek megbízható, precíz, minőségi munkát végző, elérhető áron dolgozó szakemberekre van szüksége a külső-belső, higeg-meleg burkolási munkák elvégzéséhez, vagy akár lakás-ház felújításhoz, jó helyen jár !
burkolás,burkoló,csempézés,járólapozás,kültéri,beltéri,hidegburkolás,Miskolc,csemperagasztó,fürdőszoba,konyha,wc,lábazat,lépcső,térkő,metlachi,fugázás,fuga,csempe,járólap,flexibilis,greslap,gresragasztó,padlófűtés,fal,beton,aljzat,aljzatbeton,aljzatkiegyenlítő,diagonál,burkol,szigetelés,vízszigetelés,burkolat,lakásfelújítás,bontás,javítás,építés,padlóburkolás,falburkolás
Konyha vagy fürdőszoba és olyan helyiségek burkolására, ahol fontos, hogy a fal- és padlóburkolat mintázata és színvilága harmonikus, egységes legyen, válasszunk egyszerre lapokat. Általában célszerű egy gyártó termékeiből választani.

          o A különböző színű és mintázatú lapok kiválasztásánál vegye figyelembe a felhasználási terület funkcióját!
          o A lapok nagysága legyen arányos a burkolandó felület nagyságával! (Kisebb helyiségek burkolására a kisebb méretű lapokat ajánljuk.)
          o Gyenge megvilágítású helyiségek burkolására használjon világos színű lapokat!
          o Egy felületre (helyiségbe) szánt lapok színárnyalata azonos legyen.
          o Figyelje a dobozokon feltüntetett színárnyalati jelzéseket!
          o Burkolólap vásárlásakor a burkolandó felület nagyságánál minimum 10 százalékkal többet kell vásárolni. A felület bonyolultsága, a törések, a sarkok száma, a lap mintája miatt nagyobb mennyiségre is szükség lehet.
Mennyi burkolólapot,csempét vásároljunk?
A kérdés megválaszolásához szükségünk van néhány alapvető információra:

•    Elsősorban, hogy mekkora felületet kell leburkolnunk?
•    Milyen burkolási technikát választunk?
•    Figyelembe kell venni, hogy még ha első osztályú lapot vásároltunk, abban is lehet selejt
•    Néhány lapot vágni, fúrni kell, lehetnek felületi szabálytalanságok (görbe falfelület, aminek a leburkolásához több lapot kell elvágni, vagy több beugró, ahol a több sarok miatt szintén több vágás kellhet) vagy csak valamilyen mintát szeretnénk kirakni a lapból
•    Továbbá érdemes néhány burkoló lapot félretenni a munkálatok befejeztével az esetleges javításokhoz, vagy ha reklamáció merülne fel, legyen mintadarabunk. Ezt azért is fontos, mert esetleg egy későbbi utánrendeléskor már nem biztos, hogy kapunk ugyanolyan tónusú lapot, hiszen azok akár gyártási szériánként változhatnak, vagy az is előfordulhat, hogy addigra az adott burkolólap családot kivonják a forgalomból.

Összességében elmondható, hogy a burkolandó felület méretéhez viszonyítva, átlagosan 10-15%-kal több burkolólapot érdemes vásárolni.
burkoló, burkolás, járólap, csempe, fürdőszoba burkolás, csempézés, burkolás Miskolcon, burkolólap, hidegburkolás, melegburkolás, konyha burkolat, fagyálló, flexibilis, greslap, csemperagasztó, újraburkolás, aljzatkiegyenlítés, kopásálló, diagonál, fugázás, kőporcelán, csempeszükséglet, burkolóanyag, járólapozás, lambéria, térkő, hajópadló, padlószőnyeg, szalagparketta, parketta, laminált parketta, parkettázás, parketta csiszolás, parketta lakkozás, lambériázás, szőnyegpadló, parafa, térkövezésHidegburkolás:
Melegburkolás:
 • parkettázás
 • laminált parkettázás
 • padlószőnyeg fektetése
 • pvc ragasztása
 • parafa burkolás
 • hajópadlózás
 • parketta csiszolás-lakkozás
 • lambériázás
 • aljzatok előkészítése,felújítása,kiegyenlítése
 • szigetelés
 • bontás,törmelékelszállítás
 • anyagbeszerzés
térkövezés
lamináltparketta
padlószőnyeg
Mivel burkoljak?
Mit-Mivel-Hova?
Ötletek, tanácsok
Homlokzatszigetelés
06 70 429 4581